Шановні освітяни! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників освіти!     

Детальніше

     1 жовтня на території Хмільницького об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулися урочисті проводи новобранців до лав Збройних сил України.      Цього дня до армії провели 35 жителів Хмільницької, Уланівської та Війтівецької територіальних громад.

Детальніше

      З професійним святом привітав голова районної ради Юрій Слабчук працівників освітньої галузі Калинівської громади.     На передодні Дня працівників освіти в Калинівському центрі культури та дозвілля відбулися урочистості, де пролунало безліч привітань, побажань та слів вдячності освітянам. В цей день відзначили Почесними грамотами, Подяками, квітами та преміями директорів шкіл, завідувачів дитячих садків, директорів спортивних та музичної шкіл, а також низку освітян, ветеранів галузі.

Детальніше

     Українська асоціація районних та обласних рад оприлюднила Резолюцію XXI Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації. Документ одноголосно схвалений учасниками заходу.      У Резолюції містяться положення стосовно змін до Конституції України в частині децентралізації, повноважень районних та обласних рад, Держбюджету на 2022 рік та фінансового забезпечення районних рад й подальшого алгоритму впровадження децентралізації.      Детальніше за посиланням: Резолюція XXI Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації.

Детальніше

     В історії нашого народу багато трагічних сторінок. Однією з них є Бабин Яр - символ трагедії Голокосту та нацистських злочинів на українській землі, жертвами котрих стали мільйони людей.      80 років томув урочищі неподалік Києва нацисти почали масові розстріли киян… Лише за два дні, 29 та 30 вересня 1941 року, у Бабиному Яру розстріляли понад 33 тисячі євреїв. Це була одна з найбільших масових акцій знищення мирного населення під час Другої світової війни. Тут, впродовж двох років, німецькими окупантами було закатовано понад 100 000 людей.Бабин Яр став братською могилою для десятків тисяч євреїв, ромів, українців та представників інших національностей.

Детальніше

     На виконання розпорядження заступника голови Вінницької обласної державної адміністрації від 22.09.2021 року № 8994/01.01-59/9.21 щодо сприяння виконанню Програми ВТО «Колос» в проведені обласних спортивних ігор Вінниччини серед учасників АТО/ООС, присвячених 30-й річниці незалежності України, Хмільницький РТЦК та СП запрошує учасників АТО/ООС для участі у вищезазначених змаганнях. Заходи заплановано провести 09.10.2021 року в м. Козятин на спортивних спорудах Козятинського МВПУЗТ, з урахуванням «Положення про проведення спортивних ігор Вінниччини серед учасників АТО/ООС «ІГРИ НЕСКОРЕНИХ», присвячених 30-й річниці незалежності України». Метою заходів є психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація учасників бойових дій. Учасників АТО/ООС, бажаючих прийняти участь у спортивних іграх, просимо звертатися до Хмільницького РТЦК та СП у термін до 14:00 год. 30.09.2021 року.

Детальніше