07 грудня 2017 року о 10 годині ранку в  малому залі Хмільницького районного Будинку культури відбулась 22 сесія районної ради 7 скликання.

Детальніше

07 грудня 2017 року о 09:30 відбулось засідання президії районної ради, на якому було погоджено порядок денний 22 сесії районної ради та проекти рішень з питань, які заплановані до розгляду.

Детальніше

Шановні друзі! Дорогі колеги! 7 грудня в нашій державі відзначається свято народовладдя  - День місцевого самоврядування.

Детальніше

Шановні військовослужбовці! Дорогі захисники Вітчизни! Ветерани ! Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних Сил України!

Детальніше
День волонтера
2017-12-05 09:32:43

Шановні друзі! Сьогодні, 5 грудня, в більшості країн світу вшановують людей, небайдужих до проблем суспільства. У Міжнародний день волонтера слова подяки звучать на адресу тих, хто не вимагаючи винагороди, допомагає вирішувати найгостріші проблеми сьогодення.

Детальніше

         Вінницький обласний осередок громадської організації « Україна – Польща – Німеччина» реалізовує проект «Управління відходами в місцевих громадах: досвід  розвитку  сільських територій країн Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства»  спільно з 8-ма партнерами з 5-ти європейських країн за фінансової підтримки Міжнародного Вишеградського Фонду та Республіки Корея. В рамках проекту був запланований навчальний  двотижневий візит, представники територіальних громад Вінницької області та Республіки Молдова знайомилися з системами управління твердими побутовими відходами  Польщі, Чехії, Угорщини та Словаччини. Учасником групи від  Хмільницької районної ради була Тетяна Войціцька , після завершення навчального візиту було прийняте рішення презентувати отриманий досвід для наймолодших членів наших громад. 

Детальніше