Робоча нарада
2021-02-18 16:44:05

      18 лютого 2021 року голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів Козятинської РДА та керівниками комунальних установ колишнього Козятинського району. В нараді прийняли участь голова Хмільницької РДА Богдан Кузнец та Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва.

Детальніше

       Сьогодні, 18 лютого, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук та голова  Хмільницької РДА Богдан Кузнец  вручили багатодітним матерям почесні відзнаки Президента України «Мати – героїня», посвідчення та квіти, а також подякували за любов та турботу, за народження і виховання дітей та побажали їм довгих років життя в родинному колі.

Детальніше

12 лютого 2021 року голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук разом з головою Хмільницької РДА Богданом Кузнецом та головою Калинівської РДА  Богданом Зубчиком відвідали Калинівську центральну районну лікарню, оглянули відділення та дізнались як проходить ремонт в приймальному відділенні лікарні.

Детальніше

15 лютого 2021року, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ої річниці виведення військ із Афганістану відбувся мітинг біля пам'ятника загиблим у війні в Афганістані. До слова було запрошено  голову Хмільницької районної ради Юрія Слабчука, голову Хмільницької райдержадміністрації Богдана Кузнеца, заступника Хмільницького міського голови Сергія Редчика, помічника-консультанта Народного депутата Петра Юрчишина Андрія Барабана.

Детальніше

Хмільницьке управління ГУ ДПС у Вінницькій області інформує: 1. Декларування доходів: кому і в який термін необхідно подати декларацію. 2. Звільнення від ЄСВ. 3. Порядок отримання Довідки про відсутність заборгованості. 4. Хто звільняється від сплати єдиного податку.

Детальніше

ПАМ’ЯТІ  ПАВЛА АНДРІЙОВИЧА ОКОЛОДЬКА - ЗАСЛУЖЕНОГО ЖУРНАЛІСТА УКРАЇНИ, КОЛИШНЬОГО РЕДАКТОРА ГАЗЕТИ «ЖИТТЄВІ ОБРІЇ»

Детальніше