21 червня 2017 року голова Хмільницької районної ради Бонсевич Зоя Гигорівна взяла участь у виїзному засіданні Координаційної ради при голові обласної Ради.

Детальніше

Шановні жителі Хмільницького району та міста Хмільника! 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшло в життя мільйонів українців. Це страшна дата в історії України. У цей день розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу – Велика Вітчизняна.

Детальніше

19 червня працівниками відділу  Хмільницьке бюро правової допомоги  Ганною Мариніч та Інною Шереметою проведено виїзний прийом громадян в Лознянській сільській раді.

Детальніше

Шановні працівники системи охорони здоров’я Хмільницького району! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника. 

Детальніше
Мати-героїня
2017-06-14 15:48:39

13 червня голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич і заступник голови Хмільницької районної ради Анатолій Войцещук відвідали Кустівецьку територіальну громаду та вручили багатодітній матері Тетяні Захаровій державну нагороду "Мати-героїня", посвідчення і квіти.  

Детальніше

З 8 по 10 червня, відповідно до плану роботи Хмільницької районної Асоціації органів місцевого самоврядування, делегація сільських голів на чолі з головою Асоціації Ю.С.Шевченком, відвідала з дружнім візитом Свалявський район Закарпатської області. До складу делегації увійшли голова районної ради З.Г.Бонсевич та голова райдержадміністрації Є.В.Буткевич.

Детальніше