Станом на 09.00 год 11 вересня  2020 року на Хмільниччині зафіксовано 3 нових випадки захворювання на COVID-19  і 129 осіб, що хворіли на COVID-19, одужали. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому району та місту Хмільник – 155, з них  129 – одужали,  13 – на самоізоляції за місцем проживання, 4 - померли, на стаціонарному лікуванні в Хмільницькій центральній районній лікарні перебуває 6 осіб, 3 особи -  у Вінницькій центральній районній лікарні.  

Детальніше

Із збереженням сухої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Навесні торішня трава швидко висихає і легко загоряється від сірника, цигарки. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб. Дуже часто вогонь виходить з-під контролю людини. Такі пожежі швидко поширюються, особливо у вітряні дні. Вони завдають шкоду як господарствам так і лісовим насадженням. Зупинити вогонь, що набрав сили, буває  дуже непросто.

Детальніше

Станом на 09.00 год 10 вересня  2020 року на Хмільниччині зафіксовано 2 нових випадки захворювання на COVID-19  і 126 осіб, що хворіли на COVID-19, одужали. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому району та місту Хмільник – 152, з них  126 – одужали,  14 – на самоізоляції за місцем проживання, 4 - померли, на стаціонарному лікуванні в Хмільницькій центральній районній лікарні перебуває 6 осіб, 2 особи -  у Вінницькій центральній районній лікарні.  

Детальніше

9 вересня 2020 року голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, голова районної державної адміністрації Максим Мазурик, депутат Вінницької обласної Ради Олександр Крученюк передали ключі від 6 від службових автомобілів для амбулаторій Хмільницького району (с.Березна, с.Великий Митник, с.Пустовійти, с.Сальниця, с.Уланів, с.Широка Гребля).

Детальніше

Станом на 09.00 год 09 вересня  2020 року на Хмільниччині зафіксовано 1 новий випадок захворювання на COVID-19  і 123 особи, що хворіли на COVID-19, одужали. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому району та місту Хмільник – 150, з них  123 – одужали,  17 – на самоізоляції за місцем проживання, 4 - померли, на стаціонарному лікуванні в Хмільницькій центральній районній лікарні перебуває 4 особи, 2 особи -  у Вінницькій центральній районній лікарні.  

Детальніше

Інформуємо про проведення щорічного 14-го Всеукраїнського конкурсу мультимедійних проектів «Врятувати від забуття» (анімаційних робіт молодих істориків), метою якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

Детальніше