01 листопада працівниками Хмільницького   бюро правової допомоги  забезпечено роботу мобільного пункту консультування громадян в Уланівській сільській раді. Пункт консультування працював на базі Уланівської сільської бібліотеки. 

Детальніше

01 листопада працівниками Хмільницького   бюро правової допомоги  забезпечено роботу мобільного пункту консультування громадян в Петриківській сільській раді за юридичними консультаціями звернулися 5 громадян, які отримали вичерпні відповіді на свої питання.

Детальніше

01 листопада 2019 року в залі засідань районної державної адміністрації працівники соціальної сфери Хмільниччини приймали вітання з професійним святом від районної влади. 

Детальніше

Надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів регулюється Постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 № 268 "Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів"

Детальніше

Шановні респонденти Хмільницького району! Повідомляємо Вам про те, що з 1 січня 2020 року закривається відділ статистики у Хмільницькому районі із звільненням його працівників. У зв'язку з цим, всі форми статистичної та фінансової звітності респонденти мають подавати в електронному вигляді, а, у разі відсутності такої можливості, подавати на паперових носіях або направляти поштою з обов’язковим урахуванням кінцевого терміну подання звітності безпосередньо до центру «Єдине вікно» Головного управління статистики у Вінницькій області за адресою:

Детальніше

ВНЕСЕННЯ ВІДОМОСТЕЙ ДО ДЕРЖАВНОГО ЗЕМЕЛЬНОГО КАДАСТРУ ПРО ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ, ПРАВО НА ЯКІ ВИНИКЛО ДО 01.01.2013 

Детальніше