Шановні журналісти!      Щиро вітаємо Вас з Днем журналіста – святом тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюватись у вир подій, першими дізнаватися про їхній перебіг і створювати об'єктивну картину нашого життя.Сучасний світ важко уявити без постійно оновлюваної інформації і, звичайно, без тих, хто доносить цю інформацію до всього населення.                            

Детальніше

     3 червня у Хмельницькому відбулося перше засідання Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад, створеного президентом Володимиром Зеленським.      У засіданні взяли участь по п’ять представників з кожної області. Це голови обласних центрів, міських та сільських громад, голови районних рад та адміністрацій. Районні ради Вінницької області представляв голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук.

Детальніше

   Всі ми родом із дитинства і про це нам щороку нагадує чудове свято – Міжнародний день захисту дітей, яке ми відзначаємо 1 червня.

Детальніше

     31 травня в м. Калинівка відбувся урочистий концерт з нагоди 27-ої річниці з Дня створення військової частини 3028 Національної гвардії України.      Окремий полк спеціального призначення Внутрішніх військ МВС України був заснований у 1994 році. Двадцять сім років історії військової частини 3028 нараховують сотні героїчних подвигів калинівських нацгвардійців у мирний час та під час російської агресії.

Детальніше

Шановні школярі, випускники, вчителі та батьки!     Від щирого серця вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань.

Детальніше

    Сьогодні калинівчани відсвяткували день народження рідного міста.    На честь Дня міста звучали щирі побажання та вітання. Зі святом калинівчан привітали голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, Калинівський міський голова Василь Поліщук та депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук.

Детальніше