18 грудня 2019 року о 10 годині ранку в  малому залі Будинку культури відбулась 38 сесія районної ради 7 скликання.

Детальніше

17 грудня,   на запрошення адміністрації НВК ЗШ І-ІІІ ст. с. Сьомаки  працівники Хмільницького бюро правової допомоги  та Служби у справах дітей Хмільницької РДА  для учнів 5-7-х класів провели лекцію на тему: «Мої права та обов’язки!».

Детальніше
Спільне засідання
2019-12-16 11:49:52

16 грудня 2019 року відбулось спільне засідання президії та постійних комісій Хмільницької районної ради.

Детальніше

Сьогодні, в рамках Всеукраїнського тижня права ,   проведено робочу зустріч з начальником відділу у Хмільницькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Паламарчук Людмилою Миколаївною. Тема зустрічі: «Внесення відомостей до Державного земельного кадастру про земельні ділянки, право на які виникло до 01.01.2013 року». Тема є досить актуальною, адже реєстрація земельних ділянок в Державному земельному кадастрі забезпечує гарантування захисту права власності (користування) на землю.

Детальніше

Задля вивчення практик та досвіду роботи органів місцевого самоврядування колег з інших регіонів України, 7 грудня 2019 р. Асоціацією органів місцевого самоврядування Хмільницького району було ініційовано поїздку до м. Золочів Львівської області.

Детальніше

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати рад всіх рівнів! Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування – святом, яке хочеться назвати всенародним, бо причетні до нього всі, хто наділений правом обирати і бути обраним, носити звання посадової особи місцевого самоврядування.

Детальніше