Шановні аграрії Хмільниччини! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства.

Детальніше

14 листопада 2019 року в Хмільницькому районному Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Детальніше

13 листопада 2019 року відбулось виїзне спільне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та колегії районної державної адміністрації в Порицькій територіальній громаді.

Детальніше

12 листопада 2019 року в приміщенні будинку культури с. Уланів відбулась зустріч фахівців Центру розвитку місцевого самоврядування з сільськими головами та активом сільських рад Хмільницького району, що розташовані в уланівській зоні, по питаннях адміністративно територіальної реформи.

Детальніше

Відділ у Хмільницькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області надає в електронному вигляді затвердженні Інформаційні та Технологічні картки адміністративних послуг, які надаються через центри надання адміністративних послуг.

Детальніше

7 листопада 2019 року в малому Хмільницького районного Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Детальніше