22 травня 2018 року в селі Уланів Вінницький відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» у рамках реалізації Програми «U-LEAD з Європою» провів  інформаційно-просвітницьку зустріч на тему успішного досвіду та перспектив децентралізації на території Вінницької області із представниками  сільських рад, що мають увійти до складу потенційної Уланівської об’єднаної територіальної громади.

Детальніше

18 травня 2018 року о 11:00 год в зв‘язку з проведенням заходів до Дня пам‘яті жертв політичних репресій голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич та голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич взяли участь у проведенні покладання квітів біля пам'ятного хреста жертвам голодоморів та політичних репресій.

Детальніше

17 травня 2018 року відбулось виїзне спільне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та колегії районної державної адміністрації.

Детальніше

16 травня 2018 року в селах Порик та Сальниця за участі начальника головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олени Корчаки, голови Хмільницької районної ради Зої Бонсевич, першого заступника голови Хмільницької райдержадміністрації Павла Горбатюка, сільських голів, представників ветеранських організацій, місцевих жителів відбулося відкриття двох агентських пунктів з надання пенсійних послуг.

Детальніше

12 травня 2018 року в с.Крутнів відбувся перший фестиваль «Квітуча оселя об’єднує села» присвячений розвитку сільського туризму. 

Детальніше

10 травня в приміщенні Хмільницького бюро правової допомоги проведено круглий стіл на тему: «Надання допомоги та захисту постраждалим від домашнього насильства».

Детальніше