31 січня 2019 року в приміщенні  Вінницької обласної філармонії ім. М.І. Леонтовича відбулися Загальні збори уповноважених представників – членів Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування. У зборах взяла участь і делегація сільських голів – членів ВОАОМС з Хмільницького району  на чолі з головою районної ради Зоєю Бонсевич.

Детальніше

31 січня 2019 р. відбулося розширене засідання виконкому Широкогребельської сільської ради, на якому було проінформовано присутніх про проведену роботу за останні роки та обговорено головні завдання до перспективного плану розвитку території.

Детальніше

Оголошення щодо проведення конкурсу на зайняття вакантних посад фахівців комунальної установи  «Інклюзивно-ресурсний центр Хмільницького району » Хмільницької районної ради

Детальніше

Хмільницький міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області інформує:

Детальніше

З 27 по 29 січня 2019 року делегація Вінницької області перебуває з офіційним візитом у Республіці Румунія на запрошення Президента Ясської повітової Ради Марічела Попа. 

Детальніше

25 січня 2019 року в селі Уланів відбулися загальні збори громадян.

Детальніше