З святом 8-го березня, дорогі жінки!

Детальніше

17.01.2012 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, гласності, адміністративно-територіального устрою, взаємодії з органами місцевого самоврядування. Питання, що виносилися на розгляд постійної комісії: 1.    Про вихід зі складу постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, гласності, адміністративно-територіального устрою, взаємодії з органами місцевого самоврядування депутатата Штанька О.С. 2.    Про внесення змін до рішення 2 сесії обласної ради 6 скликання від 28 грудня 2010 року №41 «Про затвердження порядків використання коштів обласного бюджету». 3.    Про структуру та чисельність апарату районної ради. 4.    Про вступ до Вінницької обласної асоціації органів місцевого самоврядування

Детальніше

04.01.2012 р. відбулося спільне засідання президії та постійних комісій районної ради, на якому було розглянуто наступні питання:

Детальніше

17 листопада 2011 року на базі Уланівської сільської ради відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради  з питань  соціально-культурного розвитку, роботи з молоддю та ветеранами, соціального захисту населення та  з питань зміцнення законності, правопорядку, регулювання комунальної власності з порядком денним:

Детальніше

6 жовтня 2011 року на базі Уланівської сільської ради відбудеться засідання координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради.

Детальніше

04.10.2011 р. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, економічного розвитку та транспорту.

Детальніше