Хмільницька районна рада

15 березня 2024 року об 10 годині в режимі відеоконференції (дистанційне засідання в онлайн режимі за допомогою системи ZOOM) скликається  пленарне засідання позачергової  24 сесії Хмільницької районної ради 8 скликання.

Детальніше
Дорогі Українки!
2024-03-08 11:19:09

Сердечно вітаю з Міжнародним жіночимднем! У цейдень від душі бажаювам легкості, бадьорості, тепла, усмішок іпрекрасного настрою. Нехай збудуться всі бажання, в сім'ях будуть щастя, а в Україні- мир! Нехай весна подаруєпочаток нових подій, які радуватимуть щодня!

Детальніше

20 грудня 2023 року на 10 годину в залі засідань районної військової адміністрації скликається  пленарне засідання чергової  23 сесії Хмільницької районної ради 8 скликання.

Детальніше

Дорогі захисники та захисниці України! Ваша відвага, самовідданість та жертовність заслуговують на найвищу похвалу.Ви — наша надія та найвеличніші герої, які стоять на варті нашої свободи та незалежності. Бажаємо вам міцного здоров'я, родинного затишку і безмежного щастя!Нехай мир завжди супроводжує вас на цьому шляху, а ваша мужність ніколи не залишає вас. З Днем Захисників!

Детальніше

23 серпня відбулось пленарне засідання 22-ї позачергової сесії Хмільницької районної ради 8 скликання.

Детальніше

Сьогодні минуло вже 32 роки відтоді, як ти здобула довгоочікувану незалежність. В цей день бажаємо вам миру, міцного здоров'я, великого родинного щастя, взаєморозуміння, злагоди та добробуту.

Детальніше