Хмільницька районна рада

     30 червня у Вінниці відбувся семінар-практикум «Поширення кращих практик та корисних ініціатив для органів місцевого самоврядування, спрямованих на розвиток територіальних громад Вінниччини».      Під час зустрічі голів рад правління Асоціації прийняло рішення про утворення Клубу голів районних рад та Клубу голів рад Вінниччини, і, відповідно, проведення установчих зборів.

Детальніше
Випуск в ДНЗ
2021-06-30 16:35:57

     Червень місяць – традиційна пора випускних вечорів.      Урочистості присвячені випуску 2021 року відбулися у Державному навчальному закладі  «Гущинецьке вище професійне училище», де впевнені в собі, розумні і креативні учні отримували свідоцтва про освіту та дипломи кваліфікованого робітника.

Детальніше

     29 червня в Державному професійно-технічному навчальному закладі "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" відбулось свято вручення дипломів кваліфікованого робітника та свідоцтв про провну загальну середню освіту.      Молодість, розмаїття кольорів, музика, спів, вир емоцій - такими словами можна передати настрій цього свята. Випускники отримали документи про освіту, почесні грамоти, а також почули щирі побажання успіхів у подальшому дорослому житті.

Детальніше

                                               Шановні жителі Хмільницького району! Від імені депутатського корпусу районної ради щиро вітаємо Вас із найважливішим                                         державним святом – Днем Конституції України!

Детальніше

     Сьогодні, напередодні відзначення Дня Конституції в Хмільнику на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбувся урочистий захід, присвячений 25-річчю Конституції України, в якому взяли участь заступник голови Хмільницької районної ради Василь Карпінець, голова Хмільницької райдержадміністрації Богдан Кузнец, заступник голови райдержадміністрації Богдан Зубчик, заступники міського голови Сергій Редчик та Андрій Сташко.

Детальніше

     24 червня голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук з робочим візитом відвідав Козятинську громаду.      Разом з головою обласної ради Вячеславом Соколовим та Козятинським міським головою Тетяною Єрмолаєвою оглянули вулицю Куликовського, проект капітального ремонту якої було затверджено обласною конкурсною комісією з питань відбору об’єктів комунальної власності у сфері дорожнього господарства та визначено як один із 34 проектів громад Вінницької області з реконструкції і капітального ремонту для фінансування у 2021 році.

Детальніше