Хмільницька районна рада

Шановні працівники та ветерани Служби Безпеки України! Прийміть щиросердечні вітання з нагоди вашого професійного свята –  Дня Служби безпеки України! За чверть століття існування вашої Служби, її працівники пройшли нелегкий шлях, сповнений небезпек і тривог, часто з ризиком для життя. За цей період ваша Служба як державний правоохоронний орган спеціального призначення значно зміцніла і здобула досвіду, затвердилась як важливий елемент державного механізму.

Детальніше

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 115 «Про внесення змін до Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі», - на першочергове отримання пільгових кредитів можуть розраховувати учасники бойових дій та внутрішньо переміщені особи.

Детальніше

Учасники  бойових  дій, інваліди війни, інваліди І групи, які  особисто керують належними їм транспортними  засобами,  а  також особи,  що керують транспортним засобом,  належним  інваліду I  групи, у його присутності звільняються від обов’язкового  страхування  цивільно-правової відповідальності на території України, - стаття 13 Закону України “ Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів ”.

Детальніше

22 березня державні службовці Хмільницького району на чолі з головою Хмільницької районної ради Зоєю Бонсевич і головою Хмільницької районної державної адміністрації Євгенієм Буткевичем  долучилися до Всеукраїнської акції "Майбутнє лісу в твоїх руках" та висадили 12 тисяч саджанців дерев.

Детальніше

21  березня 2017 року о 10 годині ранку в залі засідань Хмільницької районної державної адміністрації за пропозицією громадських організацій та президії районної ради відбулась позачергова 15 сесія районної ради 7 скликання.              

Детальніше

Спільне засідання президії і комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, інформації, законності та правопорядку районної ради, на якому було розглянуто питання про Звернення депутатів Хмільницької районної ради 7 скликання до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України.

Детальніше