Хмільницька районна рада

28 січня 2020 року у м.Вінниця відбулися Загальні збори уповноважених представників – членів Асоціації органів місцевого самоврядування.

Детальніше

28 січня 2020 року в залі засідань Хмільницької РДА відбулося представлення заступника голови районної державної адміністрації Шевченка Юрія Сергійовича.

Детальніше

Платники єдиного податку, що належать до І групи, тобто чий річний дохід не перевищує 300 тисяч гривень, можуть працювати без РРО. Про це йдеться у Законі «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг (закон № 128-IX від 20.09.2019) та зміни до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг (закон № 129-IX від 20.09.2019).

Детальніше

22 січня 2020 заступник керівника виконавчого апарату Хмільницької районної ради Валерій Нечипорук, заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Микола Чикотун прийняли участь в урочистому  зібранні  «Єдині ми – соборна Україна!» до Дня Соборності України, яке відбулося в Хмільнику біля пам'ятника Тарасу Шевченку.

Детальніше

Шановні жителі району! Дорогі земляки! Прийміть найщиріші вітання з великим державним святом – Днем Соборності України!

Детальніше

Щедра на таланти наша хмільницька земля. Вміють у нас і працювати, і гостей частувати, і пісню заспівати.

Детальніше