Хмільницька районна рада
День ветерана
2015-10-02 10:19:32

1 жовтня 2015 року в в залі засідань Хмільницької районної державної адміністарції за участю районної влади, ветеранів війни та праці, молоді громадськості відбулися урочистості з нагоди Дня ветерана.

Детальніше

29 вересня 2015 в селі Рогинці відбулися урочисті заходи з нагоди трьох важливих подій: завершено газифікацію села, відремонтовано місток в селі та завершено ремонт сільського клубу. 

Детальніше

Хмільницька районна державна адміністрація та Хмільницька районна рада щиро вітають вас  із 653-ю річницею  заснування столиці Хмільниччини.

Детальніше

 22-23 вересня 2015 року в актовій залі Хмільницької міської ради пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: "Хмільницький палац Ксідо - перлина архітектури України" та перша краєзнавча конференція.

Детальніше

14 вересня 2015 року відбулося урочисте відкриття реконструйованих і добудованих приміщень загальноосвітньої школи села Соколова, які забезпечили належні умови для харчування, навчання і обслуговування дітей.

Детальніше

25 вересня 2015 року закінчується  строк подачі юридичними особами, зареєстрованими до набрання чинності Законом України від 14 жовтня 2014 року № 1701-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів», відомостей про свого кінцевого бенефіціарного власника (контролера), у тому числі кінцевого бенефіціарного власника (контролера) їх учасника (засновника), якщо учасник (засновник) – юридична особа, або про відсутність такого кінцевого бенефіціарного власника (контролера) відповідно до Закону України № 475-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи» (набрав чинності 26 травня 2015 року)

Детальніше