Хмільницька районна рада

05 липня 2018 року о 09:00 відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань бюджетно-фінансової діяльності та економічного розвитку, з метою підготовки та погодження питань до розгляду на пленарномих засіданнях сесій районної ради. 

Детальніше

4 липня 2018 року, вже втретє в Україні відзначається День Національної поліції України, відповідно до Указу Президента України від 09 грудня 2015 року № 693.

Детальніше

Розпочався прийом документів для участі у обласному конкурсі «ЛЮДИНА РОКУ». У грудні 2018 році відбудеться нагородження переможців обласного конкурсу «Людина року». Метою конкурсу є виявлення видатних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти області та нагородження переможців за найбільш вагомі професійні досягнення в управлінській, економічній, соціальній, культурній, науковій та громадсько-політичній діяльності.

Детальніше

Відповідно до Положення про районний конкурс «Людина року», затвердженого рішенням 18 сесії районної ради 7 скликання від 27.07.2017 р. № 262 (зі змінами), з 1 липня по 1 серпня оголошено конкурс «Людина року».

Детальніше

Шановні хмільничани! Щиро вітаю вас із визначним національним святом – Днем Конституції України! Прийняття 28 червня 1996 року Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю народу України жити у власній суверенній державі. Цей пам’ятний день відкрив перед нами шлях до розвитку і зміцнення правової європейської країни.

Детальніше

Відповідно до статті 46, пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  скликається 28 сесія районної ради 7 скликання  05 липня 2018 року о 10 годині ранку в  малому залі Будинку культури.

Детальніше