Хмільницька районна рада

     Заступник голови Хмільницької районної ради Василь Карпінець та заступник голови Хмільницької райдержадміністрації Сергій Чабан взяли участь в урочистому заході, присвяченому Дню медичного працівника, що відбувся сьогодні в залі Хмільницької міської ради.      Щирими, теплими словами вони привітали медиків Хмільницької громади з професійним святом та побажали міцного здоров’я, добра, щастя та успіхів у нелегкій, але почесній і такій необхідній праці.

Детальніше

     На свято до викладачів та студентів Калинівського технологічного коледжу завітало багато гостей – представники влади, військові, колеги, друзі та колишні випускники.   17 червня Калинівський технологічний коледж відсвяткував своє п’ятдесятиліття. В урочистих заходах, що відбулися в актовій залі навчального закладу взяли участь керуючий справами виконавчого апарату Хмільницької районної ради Євгеній Буткевич та заступник голови Хмільницької райдержадміністрації Богдан Зубчик.

Детальніше

   Слова подяки, квіти, почесні грамоти, нагороди отримали медичні працівники напередодні свого професійного свята в Козятині. Сьогодні в міському будинку культури відбулося урочисте святкування Дня медичного працівника.    З вітальним словом виступив голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук. Він підкреслив важливість та необхідність професії медика для суспільства та побажав лікарям миру, достатку та професійного зростання.

Детальніше
9 сесія 8 скликання
2021-06-17 12:30:05

      Сьогодні, 17 червня, під керівництвом голови районної ради Юрія Слабчука відбулось засідання позачергової 9 сесії Хмільницької районної ради 8 скликання. Вперше в історії районної ради засідання було проведено  в режимі відеоконференції, тобто дистанційно. У сесії взяли участь голова Хмільницької райдержадміністрації Богдан Кузнец та 29 депутатів районної ради. До порядку денного сесії було внесено одне питання «Про звернення депутатів Хмільницької районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо повернення субрегіональному рівню його повноважень та відповідне забезпечення фінансовими ресурсами». Рішення з цього питання було прийнято одноголосно.

Детальніше

     16 червня на Вінниччині відбувся традиційний VІІІ турнір з футболу, присвячений пам'яті видатного українського автогонщика, калинівчанина Вадима Нестерчука, багаторазового учасника змагань ралі Дакар.      В турнірі взяли участь 4 команди: 2 команди з Хмельницького Футбольна академія «Поділля», команда з Житомира «Олімпієць» та команда з Калинівки «ДЮСШ Калинівка».      До підведення підсумків та нагородження переможців долучився голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук. Вітаючи юних спортсменів, Юрій Олексійович побажав усім успіхів, не здаватися, бути наполегливими і перемагати у змаганнях усіх рівнів та вручив капітанам команд, що здобули переможні місця, футбольні м'ячі для тренувань.

Детальніше

   Сьогодні голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук із робочим візитом відвідав 9-ту державну пожежно-рятувальну частину в Хмільнику та привітав начальника управління з призначенням.    Нещодавно Хмільницьке районне управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області очолив полковник служби цивільного захисту Олександр Нечко, який до цього часу очолював Хмільницький районний сектор обласного відомства.

Детальніше