Хмільницька районна рада

15 січня 2019 року в Лозівській і Терешпільській сільських радах відбулися  розширені засідання виконкомів, на яких було підбито підсумки роботи за останні три роки та обговорено і визначено перспективи розвитку територій на 2019-2021 роки.

Детальніше

Шановні депутати Хмільницької районної ради, посадові особи органів місцевого самоврядування, депутати сільських рад району! Національне агентство з питань запобігання корупції нагадує, що  1 січня 2019 року розпочався черговий етап електронного декларування в Україні. Звертаємо вашу увагу також на те, що 07.11.2018 набрав чинності Закон України «Про електронні довірчі послуги», а Закон України «Про електронний цифровий підпис» втратив чинність. Будь ласка, враховуйте це при отриманні послуг електронного цифрового підпису. Разом з тим відповідно до пункту 5 розділу VII Закону України «Про електронні довірчі послуги», електронний цифровий підпис та посилений сертифікат відкритого ключа, що його підтверджує, видані відповідно до вимог Закону України «Про електронний цифровий підпис» до набрання чинності цим Законом, використовуються користувачами електронних довірчих послуг, кваліфікованими надавачами електронних довірчих послуг, які продовжують їх обслуговувати, відповідно як кваліфікований електронний підпис та кваліфікований сертифікат електронного підпису до закінчення строку дії посиленого сертифіката відкритого ключа, але не пізніше двох років з дня набрання чинності цим Законом.

Детальніше

13 січня 2019 року на території Скаржинецької територіальної громади відбувся другий районний фестиваль «Защедруймо нашій господині – славній Україні!».

Детальніше
Круглий стіл
2019-01-11 12:01:44

З метою напрацювання пропозицій щодо організації та проведення громадських робіт  у 2019році, спрямованих на залучення до тимчасової зайнятості безробітних  10 січня 2019 року в Хмільницькій міськрайонній філії Вінницького обласного центру зайнятості відбулось засідання круглого столу на тему «Вирішення проблем зайнятості шляхом проведення громадських робіт та робіт тимчасового характеру»

Детальніше

10 січня 2019 року відбулася робоча поїздка голови районної ради Зої Бонсевич, голови районної державної адміністрації Євгенія Буткевича та начальника відділу освіти райдержадміністрації Андрія Жука  до комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Хмільницької районної ради», розташованої в с.Уланів.

Детальніше

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України повідомляє наступне: 

Детальніше