Хмільницька районна рада

25 вересня 2014 року в районному Будинку культури в рамках обласного благодійного марафону «Врятуймо кожного бійця – захисника України», який проводиться з 16 вересня по 6 жовтня, маючи на меті підтримку військовослужбовців, що беруть участь в  антитерористичній операції на сході України, відбувся інформаційно-мистецький захід.

Детальніше

ОГОЛОШЕННЯ 15 вересня 2014 року відбулося засідання Регіонального наглядового комітету області та Швейцарсько-українського проекту "Підтримка децентралізації в Україні" у Вінницькій  області. Рішенням РНК  оголошено спільний конкурс проектів DESPRO та Вінницької обласної Ради із впровадження/вдосконалення децентралізованої моделі водопостачання на рівні сільських громад Вінницької області щодо їх реалізації та фінансування у 2015 році. На засіданні затверджено положення про конкурс (додається).

Детальніше

ЗВЕРНЕННЯ до депутатів місцевих рад, керівників органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ, громадських організацій,  всіх жителів області щодо участі в Обласному благодійному марафоні „ВРЯТУЙМО КОЖНОГО БІЙЦЯ – ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!”

Детальніше

21 серпня, о 13.45, в фойє районного Будинку культури, відбудеться урочисте відкриття художньої виставки  «Майдан Гідності».

Детальніше

14 серпня 2014 року о 10 годині ранку в  малому залі Будинку культури, відповідно до частини 4 статті 46, пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», листа Хмільницької районної державної адміністрації № 01-01-12-1574 від 07.08.2014року,  скликається  позачергова 28 сесія районної ради  6 скликання .

Детальніше

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ ОДПІ!  З 7 серпня відкрито рахунки для сплати військового збору!

Детальніше