Хмільницька районна рада

     Козятинська громада ухвалила Стратегію розвитку 2030.     24 червня на сесії Козятинської міської ради ухвалили Стратегію розвитку громади до 2030 року. Участь у сесії взяли голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, депутати обласної РадиІгор Грубеляс та Юлія Радогощина.

Детальніше

     23 червня в Україні відзначається День державної служби. Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу за свою самовіддану працю. Це особлива професія, представники якої володіють, з одного боку, широкими повноваженнями, а з другого – несуть подвійну відповідальність за добробут та майбутнє свого народу!                                     З нагоди професійного свята голова районної ради Юрій Слабчук та голова райдержадміністрації Богдан Кузнец привітали державних службовців Хмільницького району з Днем державної служби, побажали всім міцного здоров’я, невичерпної енергії та нових здобутків у роботі, а найголовніше, заслуженої шани та вдячності!

Детальніше

     У День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни ми вшановуємо пам’ять усіх, хто так і не повернувся, чиї життя були покалічені та зруйновані у тій страшній війні.      22 червня керуючий справами виконавчого апарату Хмільницької районної ради Євгеній Буткевич, представники райдержадміністрації, міської ради, військовослужбовці, ветерани взяли участь у пам'ятному заході до Дня скорботи та вшанування пам'яті жертв Другої світової війни в Україні та поклали квіти до Меморіалу воїнів-хмільничан, загиблих у роки Другої світової війни.

Детальніше

                                                      Шановні медичні працівники!    Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня медичного працівника.    У переддень свята депутатський корпус Хмільницької районної ради висловлює всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров'я і радість, адже коли здорові рідні і близькі – це щастя для кожної родини.                     

Детальніше

     18 червня на 8 черговій сесії Калинівської міської ради депутати ухвалили Стратегію розвитку громади до 2030 року. Участь у роботі сесії взяли заступник голови Вінницької обласної Ради Дмитро Чаленко, депутат обласної ради Ілля Гуменчук та голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук.      Презентувала Стратегію розвитку начальниця відділу економіки та інвестиційного розвитку Ольга Болюбаш. Вона зазначила, що стратегічне бачення громади – це громади зі сприятливим інвестиційним кліматом, високою якістю життя та екологічно чистими просторами, територія із переробкою сільськогосподарської продукції, розвинутою промисловістю та логістичним потенціалом та сферою послуг.

Детальніше

     Заступник голови Хмільницької районної ради Василь Карпінець взяв участь в урочистому відкритті першої у Хмільницькому районі поліцейської станції. Василь Дмитрович привітав Війтівецьку громаду з такою визначною подією та передав подарунок для станції поліції.     Станцію у Війтівцях відкрито 18 червня на виконання державної програми "Дільничий офіцер громади". Між Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області та Війтівецькою територіальною громадою був підписаний меморандум про співпрацю та партнерство, тож тепер Війтівецька громада матиме власного дільничного офіцера, який працюватиме у громаді відповідно до вказаної державної програми та забезпечуватиме виконання всього спектру службових повноважень сектору превенції Національної поліції.

Детальніше