Хмільницька районна рада

14 жовтня відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України, у яких взяли участь міський голова С.Б.Редчик, заступник керівника виконавчого апарату районної ради В.М.Нечипорук, заступник міського голови А.В.Сташко, начальники відділів та управлінь міської ради та райдержадміністрації, керівники громадських організацій, зокрема,  учасників війни в Афганістані та Спілки учасників АТО, представники громадськості.

Детальніше

Шановні хмільничани! Вітаю вас зі святом мужності і патріотизму – Днем захисника України! Ця пам’ятна дата об’єднує такі величні свята, як день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та, нещодавно запроваджене, державне свято – День захисника України. 

Детальніше

12 жовтня відбулася 20 позачергова сесія районної ради 7 скликання.

Детальніше

З метою підготовки питань до розгляду на пленарному засідання 12.10.2017 року відбулися засіданя постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, регламенту, інформації, законності та правопорядку, з питань соціально-культурного розвитку та соціального захисту населення та президії районної ради.

Детальніше

Відповідно до розпорядження голови районної ради від 04.09.2017 р. № 89 «Про оголошення конкурсу та затвердження конкурсної документації», 12 жовтня 2017 року відбувся конкурс з залученням юридичних осіб приватного права до надання безоплатної правової допомоги населенню Хмільницького району, який оголошено районною радою в рамках реалізації Програми забезпечення безоплатною правовою допомогою населення Хмільницького району на 2017-2018 роки.

Детальніше

5-6 жовтня в Хмельницькій області відбулося спільне виїзне засідання керівників органів місцевого самоврядування Вінницької та Хмельницької областей «Добровільне об’єднання територіальних громад: реалії, проблеми, перспективи». Учасником засідання від Хмільницького району була голова районної ради З.Г.Бонсевич.

Детальніше