Хмільницька районна рада

18 грудня 2018 року відповідно до затвердженого графіка в селі Торчин Хмільницького району відбулося розширене засідання виконкому Сулківської сільської ради. Було підбито підсумки роботи за останні два роки та обговорено перспективний план розвитку територіальної громади до 2021 року.

Детальніше

17 грудня2018 року відбулися громадські слухання з оцінки впливу на довкілля по ДП «Хмільницький лісгосп» стосовно спеціального використання лісових ресурсів, заготівлі деревини під час рубок головного користування на підставі нової погодженої і затвердженої розрахункової лісосіки (у зв’язку зі зміною категорій земель та меж лісових ділянок підприємства).

Детальніше

18 грудня 2018 року в приміщенні сільської ради відбулося розширене засідання  виконкому Лелітської сільської ради.

Детальніше

18 грудня 2018 року відбулось спільне засідання президії та постійних комісій районної ради.

Детальніше

17 грудня 2018 року в клубі села Лозна Хмільницького району відбулось розширене засідання виконавчого комітету  Лознянської сільської ради. Основним питанням порядку денного  було  обговорення та затвердження Перспективного плану розвитку  Лознянської   територіальної громади  на 2019-2021 роки.

Детальніше

17 грудня 2018 року  заступник голови районної ради Анатолій Войцещук та заступник голови районної державної адміністрації Микола Чикотун привітали та нагородили кращих працівників державної виконавчої служби Почесними грамотами райдержадміністрації і районної ради з нагоди професійного свята.

Детальніше