Хмільницька районна рада

15 лютого 2017 року в районному Будинку культури відбулись урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій  на території інших держав та 28 – ї річниці відзначення 28-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

Детальніше

9 лютого 2017 року в Хмільницькій районній бібліотеці для дорослих відбулася презентація Проекту «Безоплатна правова допомога в Хмільницькому районі: посилюємо правові можливості громад».

Детальніше

Відповідно до статті 46, пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликається 14 сесія районної ради 7 скликання  23 лютого 2017 року о 10 годині ранку в  малому залі Будинку культури.

Детальніше

2 лютого 2017 року у Хмільницькому районному Будинку культури відбулася презентація книги Гелени Кумановецької-Кутиловської «Спогади про Поділля 1898-1919». Книга була написана на початку ХХ століття та видана у Варшаві родиною авторки. Завдяки хмельничанам Едуарду Амонсу та Олексію Павлюку, книга потрапила в Україну, де і була перекладена нашим земляком, краєзнавцем, вчителем Великоострожоцької школи Василем Мариничем.

Детальніше

2 лютого 2017 року у малому залі районного Будинку культури відбулося нагородження учасників та переможців конкурсу «Благодатна Хмільницька земля».

Детальніше

В четвер, 2 лютого, в залі засідань районної державної адміністрації відбулася нарада – семінар за участю сільських голів, працівників сільських рад, відповідальних за військовий облік та написання проектів розвитку територіальних громад.

Детальніше