Хмільницька районна рада

19 січня 2017року в приміщенні Хмільницької районної ради  головою районної ради  Зоєю Бонсевич було проведено обговорення «Районної програми розвитку туризму в Хмільницькому районі на 2016-18 роки».

Детальніше
Спільне засідання
2017-01-13 09:35:57

12 січня 2017 року в залі засідань Хмільницької районної державної адміністрації  відбулося спільне засідання колегії районної державної адміністрації та координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради.

Детальніше

РОЗШИРЕНО КОЛО ОСІБ, ЯКІ МАЮТЬ ПРАВО НА БЕЗОПЛАТНУ ВТОРИННУ ПРАВОВУ ДОПОМОГУ 5  січня 2017 року набув чинності Закон України «Про Вищу раду правосуддя», яким внесено зміни до  Закону України «Про безоплатну правову допомогу»  та розширено коло осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. 

Детальніше

Оприлюднення матеріалів щодо конкурсу на заміщення посади директора комунального закладу «Хмільницький районний Будинок культури» 

Детальніше

Шановні віряни! Сердечно вітаю Вас з величним святом, яке утверджує в серцях віру, сповнює душу і розум благими намірами, надихає на добро і милосердя – Різдвом Христовим.

Детальніше

Дорогі хмільничани! Щиро вітаю Вас з наступаючим Новим роком.

Детальніше