Хмільницька районна рада

    29 серпня в Хмільнику вшанували пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.     Учасники меморіального заходу – військовослужбовці, рідні загиблих хмільничан в зоні АТО/ООС, представники влади та громадських організацій поклали квіти до пам’ятних місць, меморіальних дошок та місць поховань захисників України в Хмільницькій міській територіальній громаді. Загиблих було вшановано хвилиною мовчання.

Детальніше

     29 серпня, в День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, в Калинівці відбулося відкриття Стіни пам’яті.     Учасниками заходу стали військовослужбовці – учасники АТО/ООС, сім’ї загиблих воїнів, волонтери, представники влади – голова Хмільницької райради Юрій Слабчук, Калинівський міський голова Василь Поліщук, депутат обласної ради Ілля Гуменчук.

Детальніше

     29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.      Для відзначення дня пам’яті та героїзму загиблих захисників було обрано саме цю дату, оскільки її приурочено воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат. За офіційними даними, навколо Іловайська і в самому місті загинули 366 українських бійців, близько 450 отримали поранення, 300 потрапили в полон, 84 досі вважаються зниклими безвісти.                               

Детальніше

     26 серпня 2021 року в актовій залі Хмільницької райдержадміністрації відбулась робоча зустріч керівництва ГУНП у Вінницькій області з головами районних державних установ та територіальних громад. Метою даного заходу було покращення взаємодії підрозділів поліції з територіальними громадами, інформування громадськості про стан безпекової ситуації в регіоні, а також реалізовані з громадою спільні проекти, виділення субвенцій з місцевих бюджетів та вжиття заходів по вирішенню наявних проблемних питань правоохоронного характеру.

Детальніше

Шановні земляки! Від депутатського корпусу Хмільницької районної ради та від себе особисто щиро вітаю Вас з 30-ю річницею Незалежності України та Днем Державного Прапора України!

Детальніше

     21 серпня в селі Уланів Хмільницького району вперше відбувся кулінарний фестиваль «Картопля по-уланівськи». Смачнюча картопля «По-уланівськи» зібрала сотні людей зі всієї України. На свято завітали Вінницький міський голова Сергій Моргунов, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, депутат Вінницької обласної ради Ірина Івасюк.

Детальніше