Хмільницька районна рада

Шановні жителі Хмільницького району! Сьогодні наша держава відзначає День Гідності та Свободи. В цей день ми віддаємо шану громадянській звитязі, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. 

Детальніше

Хмільницька районна рада оголошує конкурс на посади директорів закладів загальної середньої освіти Хмільницького району: КЗ "ОЗЗСО І-ІІІ ст. с. Сальниця" Хмільницького району НВК "ЗШ І-ІІІ ст. - ДНЗ" с. Томашпіль НВК "ЗШ І ст. - ДНЗ" с. Лелітка                                                      

Детальніше

Шановні аграрії Хмільниччини! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства.

Детальніше

14 листопада 2019 року в Хмільницькому районному Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Детальніше

13 листопада 2019 року відбулось виїзне спільне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та колегії районної державної адміністрації в Порицькій територіальній громаді.

Детальніше

12 листопада 2019 року в приміщенні будинку культури с. Уланів відбулась зустріч фахівців Центру розвитку місцевого самоврядування з сільськими головами та активом сільських рад Хмільницького району, що розташовані в уланівській зоні, по питаннях адміністративно територіальної реформи.

Детальніше