Хмільницька районна рада

4 жовтня відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівників освіти.

Детальніше

           03  жовтня з метою обміну досвідом працівником Хмільницького бюро правової допомоги Інною Шереметою спільно з працівниками Літинського бюро правової допомоги Світланою Матвійчук та Іриною Поляруш проведено виїзний прийом громадян , який відбувся в приміщенні   Уланівської сільської бібліотеки.

Детальніше

2 жовтня, з нагоди відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку, голова районної ради З.Г.Бонсевич та перший заступник голови районної державної адміністрації П.А.Горбатюк, відвідали стаціонарне відділення районного територіального центру соціального обслуговування громадян в с. Уланів. 

Детальніше

Голова Хмільницької районної ради Бонсевич Зоя Григорівна у складі делегації від Вінницької обласної Ради взяла участь у VI Конгресі Ініціатив Східної Європи, який відбувався у партнерському місті Люблін та проходив впродовж 25-26 вересня. 

Детальніше

16 вересня 2017 року жителі Уланова відзначили 655-ту річницю з часу заснування села. Участь в урочистих заходах з нагоди славного ювілею взяли заступник голови Вінницької облдержадміністрації Олександр Крученюк, голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, голова Хмільницької райдержадміністрації Євгеній Буткевич, мешканці територіальної громади.

Детальніше

Триває набір на річне навчання в США за «Програмою обміну майбутніх лідерів (FLEX)» для українських школярів!

Детальніше