Хмільницька районна рада

Шановні жителі Хмільницького району! Згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2004 року, 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. 

Детальніше

Хмільницьке управління ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує платникам, що Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг» № 128-IX від 20.09.2019 року передбачено певні зміни у порядку застосування РРО. 

Детальніше

В Україні триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних упродовж 2019 року. Утім, пунктом 179.2 статті 179 Податкового кодексу України визначено категорію громадян, яким не потрібно подавати до податкових органів річну податкову декларація про майновий стан та доходи за минулий рік (далі - Декларація). 

Детальніше

13 лютого 2020 року об 11:00  в залі засідань Хмільницької районної державної адміністрації відбувся  онлайн-семінар  «Про 17 обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад», організований Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування.

Детальніше

07 лютого працівниками Хмільницького бюро правової допомоги Ганною Мариніч та Олександром Шмалем  проведено виїзний прийом громадян в Уланівській та Порицькій  територіальних громадах.

Детальніше

31 січня 2020 року в селі Уланів відбулися загальні збори громадян.

Детальніше