Хмільницька районна рада

У зв’язку з введенням у дію законів України «Про внесення змін до законів України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» та «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг», а також на виконання Указу Президента України від 17 жовтня 2019 року № 761/2019 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення сприятливих умов для діяльності фізичних осіб - підприємців», інформуємо платників податків щодо новацій у сфері застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Детальніше

20 грудня 2019 року в районному Будинку культури за ініціативи голови Хмільницької районної Асоціації органів місцевого самоврядування Юрія Шевченка було проведено Новорічний ранок для дітей членів Асоціації.

Детальніше

19 грудня 2019 року голова Хмільницької  районної ради Зоя Бонсевич з подарунками з нагоди святкування Дня Святого Миколая відвідала багатодітну сім’ю Басюка Віталія у селі Кустівці Хмільницького району.

Детальніше

19 грудня 2019 року голова Районної ради Зоя Бонсевич  та голова Хмільницької районної Ассоціації  органів місцевого самоврядування Юрій Шевченко з нагоди святкування Дня Святого Миколая з подарунками завітали до Комунальної  установи «Хмільницької центральної районної  лікарні».

Детальніше

До дня Святого Миколая,  Хмільницькою районною радою,  Хмільницькою районною державною адміністрацією та службою у справах дітей Хмільницької районної державної адміністрації було  проведено Акцію «Святий Миколай йде до тебе!».

Детальніше

18 грудня 2019 року о 10 годині ранку в  малому залі Будинку культури відбулась 38 сесія районної ради 7 скликання.

Детальніше