Хмільницька районна рада

Згідно Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування № 1058-ІVвід 09.07.2003 року ” ст.51, у разі виїзду пенсіонера на постійне місце проживання за кордон, пенсія, призначена в Україні, за заявою пенсіонера може бути виплачена йому за шість місяців наперед перед від'їздом, рахуючи з місяця, що настає за місяцем зняття з обліку за місцем постійного проживання. Під час перебування за кордоном пенсія виплачується в тому разі, якщо це передбачено міжнароднимдоговором України, згода на обов'язковість якого надана Верховною Радою України.

Детальніше

Відповідно до протоколу засідання Організаційного комітету з проведення районного конкурсу «Людина року» від 19.08.2019 р. № 3  та Положення «Про районний конкурс «Людина року», Організаційний комітет вирішив визнати переможцями та нагородити дипломом, статуеткою «Людина року» та грошовою премією у розмірі 500 грн. в наступних номінаціях: 

Детальніше

19 серпня 2019 року відбулось засідання Організаційного комітету з проведення районного конкурсу «Людина року».

Детальніше

Хмільницьке управління ГУ ДФС у Вінницькій області нагадує фізичним особам, які мають у власності нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, про настання граничного терміну сплати нарахованих сум податку. Податок сплачується протягом 60 днів з дня отримання податкового повідомлення-рішення. Тож для платників, які отримали повідомлення про сплату податку на нерухомість 30 червня (граничний термін вручення) граничний термін сплати завершується 29 серпня.

Детальніше

Система безоплатної правової допомоги захищає та допомагає відновити права найбільш вразливих та пільгових категорій українців.

Детальніше
Співчуваємо
2019-08-07 12:25:18

Внаслідок ворожого обстрілу в зоні проведення операції об’єднаних сил 6 серпня загинув наш земляк  із села Торчин  старший стрілець десантно- штурмової роти  Шандра Сергій Іванович. Хмільницька районна рада висловлює щирі співчуття близьким та рідним загиблого. Вічна слава Героям!

Детальніше