Хмільницька районна рада

     Голови районних рад України направили Відкрите звернення Президенту України щодо критичної ситуації, що склалася на районному рівні самоврядування в контексті децентралізації.      Так, у Зверненні зазначається, що через штучне відсторонення районних рад від їхніх повноважень, знижується якість та доступність надання публічних послуг громадянам.

Детальніше

     Вінницька обласна Рада ухвалила Антикорупційну програму на 2022-2023 роки.      Антикорупційну програму Вінницької обласної Ради на 2022-2023 роки ухвалили депутати на сесії 26 листопада.      Програма включає звіт за результатами оцінки корупційних ризиків у діяльності Вінницької обласної Ради та є комплексом правил, стандартів і процедур щодо запобігання та виявлення корупції в діяльності на період 2022-2023 роки.

Детальніше

     27 листопада 2021 року з нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів в Україні в місті Хмільник відбулась урочиста церемонія покладання квітів, композицій з колосків та встановлення лампадок до пам’ятного знаку розташованого на території Меморіального скверу жертвам голодоморів та політичних репресій.

Детальніше

     Голодомор – одна з найстрашніших катастроф в історії людства. В останню суботу листопада вся Україна у жалобі схиляє голову перед нашими співвітчизниками – жертвами Голодомору 1932-33 років.      Голодомор став національною трагедією і окремою сторінкою в історії українського народу, про яку ми згадуємо з сумом та гіркотою. Україна втратила мільйони своїх кращих синів та дочок – хліборобів, учених, творчу інтелігенцію.                                               

Детальніше

     25 листопада в приміщенні Хмільницької районної ради за участі голови районної ради Юрія Слабчука, голови Хмільницької районної адміністрації Богдана Кузнеца, начальника відділу поліції Хмільницького району Валерія Романюка, заступника начальника Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олега Прокоповича, головного інспектора відділу запобігання надзвичайних ситуацій Хмільницького району управління ГУДКСУ України у Вінницькій області Сергія Костюка відбулась координаційна нарада.

Детальніше

     У Хмільнику завершується капітальний ремонт вулиці Кутузова. Ця дорога важлива для міста, позаяк нею користуються майже 20% місцевих жителів. Із тим, як тривають ремонтні роботи і що уже зроблено, ознайомився голова обласної Ради Вячеслав Соколовий під час робочої поїздки у Хмільницьку громаду.      Секретар Хмільницької міської ради Павло Крепкий розповідає, що з цією дорогою у місті була дуже велика проблема – тільки коштом громади відремонтувати її не могли.

Детальніше