Хмільницька районна рада

     11 березня в місті Козятин, в зв’язку з завершенням процедури реорганізації районних рад ліквідованих районів, припинила свою діяльність Козятинська районна рада. Голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук подякував працівникам за багаторічну, сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок в роботу органів місцевого самоврядування, вручивши їм грамоти та квіти.

Детальніше

     Сьогодні,11 березня, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук та заступник голови Василь Карпінець відвідали Самгородоцьку територіальну громаду з робочим візитом.

Детальніше

      10 березня 2021 року о 10:00 відбулось засідання постійної комісії Хмільницької районної ради з питань бюджетно-фінансової діяльності та економічного розвитку. На засіданні були опрацьовані  питання, що вносяться на розгляд 6 сесії районної ради 8 скликання, а саме :

Детальніше

1. Хмільницька районна рада оголошує прийом документів для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу правового та кадрового забезпечення виконавчого апарату Хмільницької районної ради.

Детальніше
Робоча зустріч
2021-03-09 16:55:13

   Сьогодні голова Хмільницької  районної ради Юрій Слабчук разом з головою Хмільницької РДА Богданом Кузнецом провели робочу зустріч з сільським головою Уланівської територіальної громади Олександром Крученюком та директором КНП «Хмільницька ЦРЛ» Василем Залецьким.

Детальніше

      9 березня 1814 року народився визначний поет, класик української літератури, мислитель, художник Тарас Григорович Шевченко. Сьогодні, з нагоди 207-ї річниці від дня народження великого Кобзаря, в місті Хмільник за участю голови Хмільницької районної ради Юрія Слабчука, представників райдержадміністрації, районної та міської ради відбулося покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку та вшанування пам'яті видатного українського поета й художника.

Детальніше