Хмільницька районна рада

     14 травня 2021 року вперше відзначається День пам’яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни. Цей пам’ятний день встановлено постановою Верховної Ради від 02.02.2021 з метою  вшанування подвигу жителів України, які, ризикуючи своїм життям та життям рідних, допомагали євреям уникнути терору нацистів у роки Другої світової війни.

Детальніше

     Щорічно, в третю неділю травня, з метою належного вшанування пам’яті жертв політичних репресій, привернення уваги суспільства до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології, задля відродження національної пам’яті, утвердження нетерпимості до будь-яких проявів насильства проти людяності, в Україні відзначається День пам’яті жертв політичних репресій.

Детальніше

     12 травня за ініціативи ГУ ДСНС України у Вінницькій області, МГО "Україна-Польща-Німеччина" та Єврорегіону "Дністер" у місті Хмільник відбулася семінар-нарада "Громада безпечного середовища".      У заході взяли участь керівники району та міста, голови територіальних громад району, начальник обласного та районних управлінь ГУ ДСНС України.      Зі вступним словом до усіх присутніх звернулися місцеві очільники:  голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, міський голова Микола Юрчишин, заступник голови Хмільницької РДА Сергій Чабан. 

Детальніше

      12 травня відзначають Міжнародний день медичної сестри.

Детальніше
Покладання квітів
2021-05-09 12:26:09

     Сьогодні, 9 травня, в Хмільнику відбулося вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні та воїнів-визволителів Хмільницького краю.     Представники  Хмільницької районної ради, Хмільницької райдержадміністрації та міської ради, військовослужбовці, ветерани вшанували пам’ять учасників Другої світової війни та поклали квіти до пам’ятних знаків та меморіалу загиблим у Другій світовій війні.

Детальніше

Шановні ветерани! Від щирого серця вітаємо Вас із Днем пам’яті та примирення та 76-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Детальніше