Хмільницька районна рада

01 жовтня 2016 року о 9:00 учні Вінниці та області  зможуть випробувати свої сили і позмагатися за можливість безкоштовного навчання у США за «Програмою обміну майбутніх лідерів (FLEX)». Тестування відбудеться у Вінницькому технічному ліцеї за адресою: м. Вінниця, вул. Володарського, 4.

Детальніше

ОГОЛОШЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПЕРШОГО ТА ДРУГОГО ЗАСІДАНЬ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ З ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСНОГО ДОБОРУ НА ПОСАДУ КЕРІВНИКА КЗ «УЛАНІВСЬКА ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА» 

Детальніше
Ознайомчий візит
2016-09-26 09:16:21

23 вересня 2016 року був проведений ознайомчий візит до центру сільського зеленого туризму - агросадибу в селі Гайове Барського району в рамках проекту "Розвиток зеленого сільського туризму в територіальних громадах Хмільницького району".

Детальніше
Семінар
2016-09-26 08:29:08

20-21 вересня 2016 року в районному будинку культури відбувся другий дводенний семінар з виконанням практичних завдань в рамках проекту "Розвиток зеленого сільського туризму в територіальних громадах Хмільницького району".

Детальніше

Оприлюднення матеріалів щодо конкурсу на заміщення посади директора Комунального закладу «Уланівська  дитяча музична школа».

Детальніше

Про внесення змін до Положення про конкурс «Легенди рідного краю» та призначення конкурсної комісії.

Детальніше