Хмільницька районна рада

Державний прапор – це символ духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом усіх років незалежної України. Нехай блакитне небо було мирним і ясним, а жовті поля пшениці дають добрий урожай. Вітаємо з Днем Державного прапора України!

Детальніше

23 серпня 2023 року об 11 годині скликається  пленарне засідання позачергової 22 сесії районної ради  8 скликання.

Детальніше

Сьогодні у нашій країні відзначають День української державності.  Цінуємо те, за що боролися наші предки, і те, за що баряться наші воїни на фронті сьогодні. Пам’ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити.  Бажаємо відчувати єдність та приналежність до української родини, де б ви не були. Щоби ідентичність українців сприяла процвітанню Батьківщини. Щоби ми щасливо жили у своїй країні, стверджувались на своїй землі.

Детальніше

З великою шаною вітаємо всіх медичних працівників із їхнім професійним святом!  У цей особливий день хочемо віддати вам свою найщирішу вдячність за вашу безцінну працю. Ваші зусилля і самопожертва у боротьбі  за життя всіх українців у тилу та у зоні бойових дійзаслуговують найвищого визнання!  Зичимо вам міцного здоров'я, стійкості духу та віри у справу, яку ви робите. Нехай у вашому житті завжди буде радість від професійних здобутків і підтримка від тих, хто оточує вас з любов'ю.

Детальніше

Дорогі співвітчизники!

Детальніше

Сьогодні, 4 червня,  українці схиляють голови на знак вшанування пам'яті  дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. За офіційними даними, лише з дня повномасштабного вторгнення, загинуло 484 українські дитини. За 466 дніввійни на кожен день випадає смерть дитини. Не пробачимо. Докладемо усіх зусиль, щоб покарати кожного росіянина, від рук якого постраждала українська дитина.

Детальніше