Хмільницька районна рада

     Сьогодні в Кордишівці відкрито поліцейську станцію, яка обслуговуватиме 10 сіл Козятинської громади: Кордишівку, Сокілець, Рубанку, Флоріанівку, Титусівку, Прушанку, Королівку, Пиківець, Пустоху, Сигнал      Кордишівська поліцейська станція отримала 2 службових автомобілі. Також ключі від новеньких Renault Duster отримали голови та поліцейські офіцери чотирьох громад:

Детальніше

     21 листопада вся країна відзначає День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.      Низький уклін всім захисникам української державності, які назавжди залишаться в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!

Детальніше

Шановні аграрії Хмільницького району! Прийміть вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства!

Детальніше

     19 листопада під керівництвом голови районної ради Юрія Слабчука відбулась чергова 11 сесія Хмільницької районної ради 8 скликання.      Участь у пленарному засіданні районної ради взяли голова Хмільницької райдержадміністрації Богдан Кузнец, 25 депутатів районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, які інформували з питань порядку денного сесії, засоби масової інформації.

Детальніше

     19 листопада військова частина А1119, яка дислокується в м. Калинівка, відзначає 85-у річницю свого заснування. Привітати особовий склад з нагоди річниці створення військової частини завітав голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук.      Юрій Олексійович щиро подякував військовослужбовцям за повсякденну самовіддану працю, високий професіоналізм у протидії загрозам та викликам національній безпеці, сумлінне виконання службового обов’язку та побажав їм міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, мирного неба, нових здобутків у службовій діяльності.

Детальніше
День студента
2021-11-18 10:43:33

      17 листопада заступник голови районної ради Василь Карпінець разом з заступником голови райдержадміністрації Сергієм Півнюком взяли участь в урочистому заході, присвяченому до Міжнародного Дня студента, який відбувся в Калинівському технологічному коледжі. Василь Дмитрович привітав студентів коледжу зі святом, побажав їм освоїти обрані професії у повній мірі, особистого розвитку, успіхів у навчанні та яскравих моментів у студентському житті.

Детальніше