Хмільницька районна рада

     21 вересня 2021 заступник голови  Хмільницької районної ради Карпінець Василь Дмитрович та заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Зубчик Богдан Васильович спільно з головою Калинівської громади Поліщуком Василем Кіндратовичем привітали зі святом «Дня ратівника» та відзначили почесними грамотами працівників пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Вінницькій області (м.Калинівка).

Детальніше

                             Шановні працівники та ветерани лісових господарств!        Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівника лісу.      Дякую усім, хто трудиться на благо лісу, дбає про його збереження та примноження, любить і береже природу.      Бажаю Вам та вашим родинам міцного здоровʼя, благополуччя й добробуту. Вагомих здобутків Вам у професійній діяльності, успіхів у реалізації задумів та натхнення від природи.                                  

Детальніше

                                  Шановні працівники фармацевтичної галузі!         Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем фармацевтичного працівника!       Сьогодні ваша робота як ніколи важлива й значуща. Ваш професіоналізм, вміння знаходити оптимальні рішення повертають людям здоров’я, додають впевненості у власних силах та віри в життя. Нехай ваші безцінні знання приносять ще більше користі, а кожна грамотна рекомендація закінчується швидким одужанням!                                   

Детальніше

Шановні рятівники, вогнеборці, ветерани пожежної служби від депутатського корпусу Хмільницької районної ради та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем рятівника України!

Детальніше

     2 вересня в Хмільницькій районній раді відбулося перше засідання робочої групи щодо здійснення самоврядного контролю за використанням і охороною земель та водних об’єктів на території  Хмільницького району.      Окрім голови та депутатів районної ради до складу групи ввійшли представники райдержадміністрації, ДСНС, прокуратури, поліції та екології.

Детальніше

Дорогі школярі, вчителі та батьки!   Депутатський корпус Хмільницької районної ради щиро вітає Вас з Днем знань та початком нового навчального року.

Детальніше