Хмільницька районна рада

22 листопада 2017 року на території Куманівецької середньої загальноосвітньої школи відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки поету Василю Семеновичу Колодію.

Детальніше

22 листопада 2017 року у селі Кривошиї відбулась презентація реалізації проекту-переможеця 14 обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад «Запровадження системи збору  твердих побутових відходів в Кривошиївській територіальній громаді».

Детальніше

21 листопада 2017 року у Хмільнику на Майдані Свободи відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятного місця Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників АТО.

Детальніше

Шановні працівники сільського господарства! Щиро і сердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем працівника сільського господарства! В цей день ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу та найпочеснішу ношу – стали хліборобами. 

Детальніше
Прес-конференція
2017-11-17 11:04:08

17 листопада 2017 року в конференц-залі Хмільницької міської ради об 11.00 відбулась прес-конференція на тему «Підсумки реалізації проекту «Розвиток сталих моделей соціальної адаптації учасників АТО, та навчання ведення власного бізнесу».

Детальніше

16 листопада 2017 року у великому залі Хмільницького районного будинку культури відбулось святкування дня працівників сільського господарства.

Детальніше