Хмільницька районна рада

20 лютого 2018 року в селі Скаржинці відбулися загальні збори громадян.

Детальніше

20  лютого  -  День Героїв Небесної Сотні , який відзначається як день поваги до сили духу, стійкості і відваги громадян, що віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини та європейське майбутнє України.

Детальніше

19 лютого  працівниками відділу  Хмільницьке бюро правової допомоги  Ганною Мариніч та Інною Шереметою в приміщенні Пустовійтівської сільської ради проведено круглий стіл  на тему: « Новели сімейного законодавства» . 

Детальніше

15 лютого 2018 року, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ої річниці виведення військ із Афганістану в Хмільницькому районному Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт. 

Детальніше

13 лютого працівниками відділу  Хмільницьке бюро правової допомоги  Ганною Мариніч та Інною Шереметою забезпечено роботу мобільного пункту консультування в Березнянській  сільській раді.

Детальніше

12 лютого 2018 року у Вінниці відбувся круглий стіл «Законодавче регулювання у сферах локальної демократії та правового статусу депутатів місцевих рад: поточний стан і перспективи удосконалення». 

Детальніше