Хмільницька районна рада

Шановні хмільничани! Сердечно вітаю Вас з Днем Захисника України — святом, що відзначається в Україні 14 жовтня в день святої Покрови Пречистої Богородиці одночасно з Днем Українського козацтва. Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Детальніше

11 жовтня 2018 року, напередодні свята - Дня захисника України, голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич і голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич вручили сертифікати на отримання одноразової грошової допомоги в сумі 5 тис. грн. членам сімей загиблих на сході України краян.

Детальніше
Візит у Вінницю
2018-10-11 08:46:16

        9 жовтня 2018 року на запрошення Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування, за сприяння Хмільницької районної Асоціації органів місцевого самоврядування голова районної ради Зоя Бонсевич разом з сільськими головами Хмільницького району відвідали місто Вінницю, з метою  перейняття досвіду кращих практик та корисних ініціатив для органів місцевого самоврядування, зокрема Вінницьку обласну Раду, де мали змогу ознайомитися з основними програмами, які реалізовуються на Вінниччині та поспілкуватися з заступником голови облдержадміністрації, депутатом обласної Ради Олександром Крученюком, заступником голови обласної Ради Михайлом Кременюком, керівником Секретаріату Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Віктором Вікалюком та директором Агенції регіонального розвитку Вінницької області Наталією Гижко, яка підкреслила, що Агенція і Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування – це дві організації, які працюють на розвиток регіону, зокрема, допомагають у написанні та супроводі проектів і грантів, тим самим сприяючи розвитку громад Вінниччини.

Детальніше
День ветерана
2018-10-01 13:22:48

01 жовтня 2018 року о 10:00 в залі засідань Хмільницької районної державної адміністрації відбулися урочисті збори з нагоди Дня людей похилого віку, Дня ветерана. 

Детальніше

01 жовтня 2018 року в будинку для пристарілих с. Уланів відбулися урочистості з нагоди Дня людей похилого віку. 

Детальніше

27 вересня 2018 року в приміщенні Хмільницької районної бібліотеки для дорослих  відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Детальніше