Хмільницька районна рада

20 грудня 2018 року об 10 годині в малому залі Будинку культури скликається позачергова 32 сесія районної ради 7 скликання.

Детальніше

14 грудня 2018 року в залі засідань сільської ради села Скаржинці Хмільницького району відбулось розширене засідання виконавчого комітету Скаржинецької сільської ради. Основним питанням порядку денного  було  обговорення та затвердження Перспективного плану розвитку  Скаржинецької   територіальної громади  на 2019-2021 роки.

Детальніше

Хмільницька районна рада повідомляє про зміну номера телефону голови районної ради на  2-23-03. Телефон приймальні залишився без змін – 2-02-08.

Детальніше

 На виконання доручення  Президента України Петра Порошенка та з метою підготовки до проведення наступних етапів децентралізації і формування заходів на найближчу перспективу в області проводиться активне обговорення перспективних планів розвитку територій. Жданівська сільська рада є активним учасником процесу стратегічного планування і саме тому сьогодні,  11 грудня, на зборах громадян в селі Війтівці Жданівської ОТГ, відповідно до затвердженого графіку, було заслухано та обговорено інформацію про проведену у 2016 – 2017 роках роботу  та перспективні заходи розвитку Жданівської ОТГ на найближчий період.

Детальніше

10 грудня 2018 року відбулося урочисте відкриття математичного класу в опорній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с. Уланів.

Детальніше

05 грудня 2018 року о 11 годині в малому залі Будинку культури відбулась позачергова 31 сесія районної ради 7 скликання.

Детальніше