Хмільницька районна рада

Хмільницька районна рада повідомляє, що 25.01.2018 р. відбулося засідання конкурсної комісії на право оренди приміщення загальною площею 20 м2, для розміщення аптечного пункту, яке розташоване на першому поверсі будівлі хірургічного корпусу (літ. Б) КУ «Хмільницька  ЦРЛ» за адресою Вінницька обл., м. Хмільник, вул. Монастирська, 71. 

Детальніше
День Соборності
2018-01-22 16:36:50

22 січня 2018 року з нагоди Дня Соборності України відбулася хода Єдності з національними прапорами України з назвами та гербами областей.

Детальніше

Шановні жителі Хмільницького району! 22 січня ми відзначаємо одне з найвеличніших свят нашої історії – День соборності України. Саме цього дня було проголошено Акт Соборності українських земель – Західної та Східної України.

Детальніше

«Державна служба України і питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України повідомляє.

Детальніше

13 січня 2018 року на території Пустовійтівської територіальної громади відбувся І районний фестиваль «Щедруємо та колядуємо з Маланкою».

Детальніше

Дорогі хмільничани! Прийміть щирі вітання із  найвеличнішим релігійним святом – Різдвом Христовим! У ці благовісні дні всі ми сповнені любові до своїх рідних, до всіх оточуючих, до своєї землі,  адже відзначаємо надзвичайно важливу  подію для кожного з нас – народження Спасителя.

Детальніше