Хмільницька районна рада

04 квітня 2017 року відбулось урочисте відкриття приміщення №1  ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Уланів після реконструкції. 

Детальніше

4 квітня працівниками Хмільницького бюро правової допомоги Ганною Мариніч та Інною Шереметою проведено лекцію для педагогічного колективу ЗШ І-ІІІ ступенів с. Мар’янівка. 

Детальніше

4 квітня працівниками відділу "Хмільницьке бюро правової допомоги"    проведено виїзний прийом громадян в Мар’янівській сільській раді. 

Детальніше

31 березня 2017 року у м. Вінниці проведено семінар з питань стану реформи децентралізації в Україні. Ініціатором зазначеного заходу виступив Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування за сприяння швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.

Детальніше

30 березня 2017 року відбулися загальні збори громадян у с.Порик за участі голови районної ради З.Г.Бонсевич, першого заступника голови райдержадміністрації П.А.Горбатюка, депутата районної ради В.Я.Корецького.

Детальніше

29 березня в місті Могилеві-Подільському відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради.

Детальніше