Хмільницька районна рада

День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні символізують не тріумф переможців над переможеними, а мають бути нагадуванням про страшну катастрофу і застереженням, що не можна розв’язувати складні міжнародні проблеми збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією. Найважливішим підсумком війни має бути не культ перемоги, а вміння цінувати мир, категорично і безкомпромісно захищати його всіма розумними засобами. Зважаймо, що у державах, де важливе кожне людське життя, де гуманність визнається найвищою цінністю, ідеї про «повторіть» не приживаються, адже повага до людської гідності – це свого роду «імунітет» від вірусів дегуманізації. В цьому контексті мир – це не закляклий страх перед ворогом, не капітуляція, не просто відсутність військових дій, а ключова умова для гармонійного розвитку особистості та суспільства.

Детальніше

6 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму персоналу ЧАЕС, пожежників, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії.

Детальніше

Зі щирим серцем вітаю вас із Великоднем, з Днем Світлого Христового Воскресіння!

Детальніше
З Вербною неділею!
2022-04-17 14:04:59

У неділю, 17 квітня православні українці відзначають велике церковне свято – Вхід Господній в Єрусалим, або Вербну неділю. У цей день бажаємо усім нам миру, світлої радості, добра, щасливих звершень і благодатного життя! Нехай нашу теплу домівку – Україну – назавжди залишать вороги і усіляке зло.

Детальніше

29 березня в онлайн режимі відбулась позачергова 16 сесія Хмільницької районної ради 8 скликання. У роботі сесії взяв участь заступник голови Хмільницької районної військової адміністрації Олександр Пузир.

Детальніше

29 березня 2022 року об 10 годині в режимі аудіоконференції ((дистанційне засідання в онлайн режимі за допомогою системиZOOM)

Детальніше