Хмільницька районна рада
Дорогі наші жінки!
2022-03-08 10:59:51

Сьогодні в усьому світі відзначають Міжнародний день боротьби ваші права і мирна планеті. Реалії сьогодення такі, що багатьом з вас доводиться пліч-о-пліч із нами боротись за нашу державу, боротисьіз підступним агресором. Війна торкнулася чи не кожної української родини, її берегині. Ми ніколи не пробачимо окупантам ваших сліз і страждань, суму і тривоги, які є нині на обличчях, наших дітей, жінок, матерів. Ми безмежно вдячні за те, що ви поряд із нами у важку для країни хвилину. Нехай перемога, мир, гарний настрій і весна як можна швидше прийдуть в наші домівки! Слава Україні!

Детальніше

22 лютого 2022 року, за поданням Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Президент України Володимир Зеленський підписав Наказ Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України № 2 від 22.02.2022 року про призов резервістів у особливий період.

Детальніше

Повідомлення про скликання позачергової 14 сесії Хмільницької районної ради 8 скликання

Детальніше

      Сьогодні вся планета сумує за загиблими та шанує живих, згадуючи про жертви Голокосту. Цей день проголошений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН, співавторами якої виступили 100 держав у пам’ять про жертв нацистського терору під час Другої світової війни. Це нагадування про всесвітню трагедію, про масове вбивство євреїв у всіх європейських державах.

Детальніше

22 січня - величний день в історії нашої країни. Це свято об'єднання українських земель у єдину самостійну державу, яке символізує те, що всі ми - один самостійний неподільний народ.

Детальніше

       Від щирого серця вітаю із світлим християнським святом – Водохрещем. Для нас це свято символізує очищення від усього нещирого і недоброго. Це свято світлих та нових починань. Нехай Хрещення Господнє змиє все погане та принесе в життя лише найкраще. Хай подарує міцне здоров'я, мир та бажаний успіх, а головне - стане приводом для радісних подій впродовж цього року!

Детальніше