Хмільницька районна рада

Рішення Організаційного комітету з проведення районного конкурсу «Людина року»

Детальніше

18 серпня 2017 року відбулось засідання Організаційного комітету з проведення районного конкурсу «Людина року» у наступному складі:

Детальніше
Конкурс
2017-08-17 09:32:30

16 серпня 2017 року о 11:00 в приміщенні клубу с.Кустівці відбувся районний конкурс "Співуча родина".

Детальніше

Розпочався конкурсний відбр проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики — Підтримка регіональної політики України.

Детальніше

8 серпня в приміщенні Уланівської сільської бібліотеки, до Міжнародного Дня молоді, працівниками Хмільницького бюро правової допомоги  проведено круглий стіл на тему: «Ми за гендерну рівність». Участь у даному заході взяли працівники Уланівської сільської ради, працівники та читачі Уланівської сільської бібліотеки.

Детальніше

4 серпня 2017 року з нагоди відзначеня Дня Національної поліції України заступник голови Хмільницької районної ради Анатолій Войцещук та перший заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Павло Горбатюк завітали до Хмільницького відділення поліції щоб привітати  колектив поліцейських Хмільниччини з професійним святом.

Детальніше