Хмільницька районна рада

       Вже сьомийрік поспіль, 26 березня, в Україні відзначають День Національної гвардії України.

Детальніше

     Сьогодні, 26 березня, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук взяв участь в засіданні колегії Хмільницької райдержадміністрації.     На колегії було розглянуто питання про стан виконавської дисципліни та організації контролю по виконанню Указу Президента України «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році».

Детальніше

     Напередодні професійного свята голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук відвідав військову частину 3028 та взяв участь в урочистостях з нагоди 7-ої річниці з Дня створення Національної гвардії України. В заході також взяли участь голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов та голова Хмільницької райдержадміністрації Богдан Кузнец.

Детальніше
COVID-19
2021-03-22 10:46:25

    Станом на 10.00 год 22 березня 2021 року, за три доби, в Хмільницькому районі  зафіксовано 276 нових випадків  захворювання на COVID-19, 62 особи, що хворіли на COVID-19, одужали. Загальна кількість підтверджених випадків – 5394, з них 3577– одужали, 1309 на амбулаторному лікуванні, 90 –померли, на стаціонарному лікуванні в Хмільницькій центральній районній лікарні перебуває 69 осіб, у 1-й міській лікарні м.Вінниця – 3 особи, у Вінницькій обласній дитячій інфекційній лікарні – 3 особи, в Козятинській центральній районній лікарні – 68 осіб,  в Калинівській центральній районній лікарні – 61 особа.

Детальніше

     18 березня минає 77-ма річниця визволення Хмільника та Хмільницького району від нацистських загарбників. Сьогодні відбувся пам’ятний захід, в якому взяли участь заступник голови Хмільницької районної ради Василь Карпінець, заступник голови Хмільницької РДА Юрій Шевченко,  заступники міського голови Сергій Редчик і Андрій Сташкота представники ветеранів.

Детальніше

Хмільницька районна рада оголошує прийом документів для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керуючого справами Хмільницької районної ради.

Детальніше