Хмільницька районна рада

          Це страшне і нелюдське явище, яке відбувалося в період 1933-1945-х років і  отримало назву Голокост, що призвело до умисного винищення практично однієї третини євреїв, а також незліченної кількості представників інших нацменшин, породжене ненавистю і фанатизмом, затятим расизмом  фашистської Німеччини - НЕ ПОВИННО ПОВТОРИТИСЯ!

Детальніше

22 січня український народ відзначає 102 річницю підписання Акту злуки між представниками Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, який увійшов у історію як свято національної єдності – День Соборності України.

Детальніше

Шановні жителі Хмільницького району! Прийміть найщиріші вітання з великим державним святом – Днем Соборності України!

Детальніше
COVID-19
2021-01-21 13:56:24

Станом на 09.00 год  21 січня 2021 року, за добу, на території Хмільницького району  зафіксовано 12 нових випадків захворювання на COVID-19,  3 особи, що хворіли на COVID-19, одужали. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому районі  - 1925, з них  1605 – одужали,  208 – на самоізоляції за місцем проживання, 38 - померли, на стаціонарному лікуванні  перебуває 74 особи.

Детальніше

Хмільницька районна рада оголошує прийом документів для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста  відділу організаційного, інформаційного забезпечення діяльності ради та загальних питань виконавчого апарату Хмільницької районної ради.

Детальніше
20 січня обласна Рада дала старт конкурсу «Комфортні громади». Конкурс відбиратиме проєкти розвитку територіальних громад Вінниччини, і в подальшому реалізація прєктів-переможців фінансуватиметься  за кошти обласного бюджету, бюджетів громад та з інших залучених джерел.   

Детальніше