Хмільницька районна рада

Обласна рада проголосила 2022 рік роком Вінницької області. Наступний 2022 рік на Вінниччині проголошено роком Вінницької області. Таке рішення ухвалили депутати 29 жовтня на черговій сесії обласної ради та рекомендували органам місцевого самоврядування протягом 2022 року здійснювати заходи щодо відзначення 90-річчя утворення Вінницької області.

Детальніше

     30 жовтня Хмільницька районна рада із задоволенням долучилася до всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом» на виконання програми Президента України «Зелена країна».     Працівники районної ради, райдержадміністрації спільно з представниками Війтівецької громади та ТОВ «Хмільницьке» висадили понад 5000 тис. саджанців дуба та чорного горіха. Завдяки зусиллям цих небайдужих людей на території Березнянського лісництва Хмільницького району з’явився новий лісовий масив площею 1,2 га.

Детальніше

     28 жовтня, з нагоди 77-ї річниці визволення України від нацистських загарбників, відбулося урочисте покладання квітів до Меморіалу воїнам-хмільничанам, загиблим в роки Другої світової війни. Участь в заході взяли голова районної ради Юрій Слабчук та заступник голови Василь Карпінець.      Цього дня в Україні вшановуються усі учасники визволення України від нацистського агресора, адже саме 28 жовтня 1944 року було покладено кінець поневоленню української землі, що стало ще одним важливим кроком  до становлення України, як держави.

Детальніше

     Орендарям земельних ділянок державної або комунальної власності!      ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що орендарі земельних ділянок зобов’язані у п’ятиденний строк після державної реєстрації права оренди земельної ділянки державної або комунальної власності надати копію договору оренди до відповідного контролюючого органу, а в разі оренди земельної ділянки в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом – також відповідному територіальному органу центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері розвитку водного господарства. Зазначену вимогу затверджено нормами ст. 25 Закону України від 06 жовтня 1998 року № 161-XIV «Про оренду землі».

Детальніше

      Сьогодні Хмільницькою районною радою під керівництвом голови Юрія Слабчука була проведена семінар-нарада, участь в якій взяли заступник голови райдержадміністрації Олександр Пузир, голови територіальних громад району, начальник управління по зв’язках з органами місцевого самоврядування, міжнародного та міжрегіонального співробітництва, проєктної діяльності та сприяння інвестиціям Єлизавета Савчук, радник голови обласної Ради Крістіна Коваленко, в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Руслан Швед, керівник регіонального офісу Vkursi Zemli Вадим Цирканюк, начальник Хмільницького відділення АТ "Вінницягаз" Ігор Квік, начальник Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Охріменко, провідний фахівець Хмільницького управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області Віктор Титиївський.

Детальніше

     Уже з 21 жовтня для користування міжрегіональним транспортом у регіонах із жовтим та червоним рівнем епіднебезпеки пасажирам потрібно буде мати один із вказаних документів: -  оформлений на порталі «Дія» або в однойменному додатку «жовтий» чи «зелений» міжнародний чи внутрішній COVID-сертифікат на підставі отримання однієї дози вакцини або повного курсу вакцинації;

Детальніше